Facebook

Aquasport

Plezier maken in het water en tegelijkertijd aan je conditie werken? Dat is aquasport! Lees hieronder welke verschillende sporten we aanbieden.

Aquagym

Eens in water wegen we slechts 1/6 van ons gewicht: veel makkelijker dus om bepaalde bewegingen uit te voeren. Toch werkt ons lichaam nog steeds heel hard door de weerstand van het water. Zo train je je spieren én verbrand je serieuze calorieën zonder het door te hebben.

Door de bewegingsvrijheid die water met zich meebrengt is aquagym een enorm toegankelijke sport voor alle leeftijden en maten. En uiteraard ook gewoon geweldig leuk!

 

Uren lessen Aquagym:
ma. 19u00-19u45
ma. 20u00-20u45
di. 10u00-10u45
do. 18u45-19u30

Prijs Aquagym:

10€ per beurt

60€ per beurtenkaart (8 beurten)

 

Uren lessen Wobble:
vrij. 19u00-19u30

Prijs Wobble:

15€ per beurt

80€ per beurtenkaart (8 beurten)

start to swim

Wil je het meeste voordeel halen uit je zwembeurt? Dan is het belangrijk om zo correct mogelijk te bewegen. Leer de perfecte schoolslag en/of crawl in Vita Scheldebad.

(basisvoorwaarden: je bent het reeds gewend om in het water te zijn, zonder angst / je durft je hoofd onder water houden)

Keep On Swimming

Schoolslag al onder de knie houden maar wil je jouw techniek toch extra verbeteren, dan lijkt de Keep On Swimming groep waar jij thuis hoort.

(basisvoorwaarden: je hebt reeds ervaring met deze zwemslag/ je hebt reeds onze reeks ‘Start 2 Swim’ gevolgd)

Continue 2 Crawl

De snelste zwemstijl onder de knie houden of je techniek toch extra verbeteren, dan lijkt de Continue 2 Crawl de groep waar jij thuis hoort.

(basisvoorwaarden: je hebt reeds ervaring met deze zwemslag/ je hebt reeds onze reeks ‘Start 2 Crawl’ gevolgd)

Start 2 crawl

Crawl is een uitstekende zwemstijl voor de conditie: het is de snelste slag, makkelijk om lange afstanden te zwemmen en niet belastend voor de rug. Des te interessanter dus om ook crawl onder de knie te krijgen.

(basisvoorwaarden: je bent het reeds gewend om in het water te zijn, zonder angst / je durft je hoofd onder water houden)

Doe hier je aanvraag

Wij trachten deze aanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.