Facebook

Vandaag open:
09.00 - 21.00

openingsuren

Vita-Fit kom bij ons sporten en reach your goal!

Resultaatgericht trainen? Behaal je doel(en) bij Vita-Fit!
Met ons modern uitgeruste fitnesscenter en innovatieve groepslessenpakket (bvb. BBB, (Winter)cycling, Anti Gravity Yoga/Fitness, …) willen wij jou begeleiden in je streven naar het lichaam dat jij wilt en de balans die je zoekt! Zo bieden we maar liefst vier verschillende abonnementen (Silver, Gold, Gold + en Route 55) zodat iedereen kan trainen volgens zijn/haar persoonlijke schema. Daarbovenop bieden we extra formules aan en unieke groepslessen en zeer fijne bedrijfsmogelijkheden.

Bekijk op deze website alvast even de verschillende formules. De abonnementen zijn trouwens steeds inclusief een zwemabonnement!

Laat nu je gegevens hier achter, wij contacteren je voor een afspraak met persoonlijke rondgang. Mét inbegrip van een gratis InBody-scan!

Onze abonnementen en formules

Vier verschillende abonnementen, dat betekent voor ieder wat wils! En niet te vergeten: élke formule is inclusief toegang tot het zwembad. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze groepslessen en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Silver

Onze instapformule, begeleiding eveneens beschikbaar en allesbehalve beperkt!

Gold | Gold+

Onze aanzet om personal training in je begeleiding op te nemen.

Extra Vita-Fit formules

Een overzicht van interessante extra’s om je work-outs enkel effectiever te maken.

Route 55

Een voordelig abonnement voor de 55-plussers onder ons.

Groepslessen

Een overzicht van onze mogelijkheden/programma's in groep.

Bedrijven

Collegiaal sporten of 'teambuilden': nergens beter dan bij Vita Fit.

Anti Gravity Yoga/Fitness

Uniek in het Waasland: Anti Gravity Yoga! Deze vernieuwende yoga ervaring is geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Je hebt enkel een doek, je lichaam en de zwaartekracht nodig! Geïnteresseerd? Kom dan langs om gratis één of meerdere lessen uit te proberen.

Meer info op onze groepslessenpagina.

Coaches

Laat je begeleiden door onze coaches en haal het meeste uit je work-out. Sporten is immers enkel optimaal effectief als je het juist doet! Onze coaches hebben een grondige achtergrond in sport en bieden elk een eigen aanpak, maar vooral: ze staan te springen om jou te helpen.

Onze trainingszones

Van moderne toestellen tot krachttraining en groepslessen: we’ve got it all.  Onze verschillende zones bieden een totaalpakket dat aan élke sporter de mogelijkheid geeft om zijn/haar doelstellingen te bereiken.

Tria+

Vita-Fit is hoofdsponsor van het Tria+ project. Dit medisch ondersteund project organiseert in samenwerking met AZ Nikolaas sport voor post-kankerpatiënten in voorbereiding op een triatlon. Meer info volgt!

Interesse om ook partner te worden binnen het Tria+ project? Contacteer ons via fitnesstemse@vitagroep.be of laat hier je gegevens achteren wij contacteren je zo spoedig mogelijk!