Facebook

Groepslessen

Bij Vita-Fit kan je deelnemen aan verschillende groepslessen, voor elk wat wils!
Je kan alle lessen GRATIS komen uitproberen!
Bekijk hier het lessenrooster.

Anti Gravity Yoga en Fitness

Het Anti Gravity systeem is een splinternieuwe manier om aan zowel yoga als krachttraining te doen. Het is gebaseerd op het gebruik van de zwaartekracht die óf een ontlastende óf een belastende factor vormt afhankelijk van het te bereiken doel. Dit biedt de mogelijkheid om zowel aan mobiliteit als kracht te werken. Wil je meer te weten komen over deze nieuwe vorm van yogatraining? Kom langs om een gratis proefles uit te proberen. Vanaf midden januari zal de Anti Gravity Yoga/Fitness ook in het groepslessenrooster worden opgenomen.

Yoga

Yoga, een eeuwenoude stroming om te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Yoga kan naast je tot rust brengen ook een positief effect hebben op de mobiliteit van enkele belangrijke gewrichten zoals heupen en schouders en zo een aanzienlijke verbetering in de levenskwaliteit teweegbrengen.

Spinning

Spinning is een vorm van ‘High Intensity Training’ die jouw anaeroob uithoudingsvermogen stimuleert. Dankzij de innovatieve fietsen van Stages mét powermeter, kan je de spinningles steeds meevolgen op jouw niveau, ongeacht het niveau van de anderen in de les! Ook zorgen we bij Vita-Fit voor een goede periodisering van de spinninglessen zodat jij je niet overbelast en we die nare blessures kunnen vermijden. Ben jij geïnteresseerd in deze toffe, nieuwe manier van spinning?

Winter Cycling

€169,95/maand (geen intake kost)

1/10 –1/04

 • Stages FTP (Functional Threshold Power) bepaling dmv een afspraak met je coach
 • Exclusieve spinninglessen met eigen genummerde fiets tijdens de exclusieve uren op dinsdag en donderdag van 20:00u –21:00u en op zaterdag en zondag van 10:00u –11:00u
 • Steeds een drankje en handdoekje bij het fietsen
 • Groepsles ifv wielrennen op woensdag van 20:00u –21:00u
 • Mogelijkheid tot het bekomen van een individueel winter krachtprogramma
 • Wieleruitrusting op maat gemaakt met logo ism Bioracer
 • Je kan gebruik maken van de fitness op dagen waarop je een spinning-les hebt
 • Incl. zwemabonnement (exclusieve uren en zwembanen: dagelijks van 7:30u –8:30u en van 12:00u –13:00u)

Pilates

Pilates is een trainingsvorm die zich toespitst op de connectie tussen de hersenen en de spieren. Deze muscle-mind verbinding kan ons helpen om ons bewuster te zijn van de bewegingen die we maken en de manier waarop we bewegen. Dit is een belangrijke eigenschap om nieuwe fysieke vaardigheden aan te leren omdat we kunnen voelen welke fouten we maken tijdens een bepaalde uitvoering en deze vervolgens zelf bijsturen. Ook wordt er tijdens Pilates gewerkt aan spiergroepen die vaak worden vergeten bij het trainen zoals de dieperliggende buikspieren en de spieren in de bekkenbodem.

Beurtenkaart

 • Met een beurtenkaart kan je álle groepslessen volgen (m.u.v. spinning exclusive)
 • Prijs 20-beurtenkaart: €270 (6 maanden geldig)
 • Prijs 10-beurtenkaart: €150 (3 maanden geldig)

Core & Stretch training

Deze training wisselt verschillende oefeningen af die helpen bij het verstevigen van onze buik en rug spieren af met oefeningen die eerder werken aan de mobiliteit van onze gewrichten. Het verstevigen van onze buik en rugspieren is belangrijk om blessures te vermijden. Een goede mobiliteit is belangrijk om blessures te voorkomen en kan ook helpen om de nadelige effecten van het dagelijkse zitgedrag gedeeltelijk weg te werken.