Facebook

Groepslessen

Bij Vita-Fit kan je deelnemen aan verschillende groepslessen, voor elk wat wils!
Je kan alle lessen GRATIS komen uitproberen!
Bekijk hier het lessenrooster.

Anti Gravity Yoga en Fitness

Het Anti Gravity systeem is een splinternieuwe manier om aan zowel yoga als krachttraining te doen. Het is gebaseerd op het gebruik van de zwaartekracht die óf een ontlastende óf een belastende factor vormt afhankelijk van het te bereiken doel. Dit biedt de mogelijkheid om zowel aan mobiliteit als kracht te werken. Wil je meer te weten komen over deze nieuwe vorm van yogatraining? Kom langs om een gratis proefles uit te proberen. Vanaf midden januari zal de Anti Gravity Yoga/Fitness ook in het groepslessenrooster worden opgenomen.

Spinning

Spinning is een vorm van ‘High Intensity Training’ die jouw anaeroob uithoudingsvermogen stimuleert. Dankzij de innovatieve fietsen van Stages mét powermeter, kan je de spinningles steeds meevolgen op jouw niveau, ongeacht het niveau van de anderen in de les! Ook zorgen we bij Vita-Fit voor een goede periodisering van de spinninglessen zodat jij je niet overbelast en we die nare blessures kunnen vermijden. Ben jij geïnteresseerd in deze toffe, nieuwe manier van spinning?

Winter Cycling

1/10 –1/04

  • Stages FTP (Functional Threshold Power) bepaling dmv een afspraak met je coach
  • Spinninglessen met eigen genummerde fiets
  • Mogelijkheid tot het bekomen van een individueel winter krachtprogramma

Pilates

Pilates is een trainingsvorm die zich toespitst op de connectie tussen de hersenen en de spieren. Deze muscle-mind verbinding kan ons helpen om ons bewuster te zijn van de bewegingen die we maken en de manier waarop we bewegen. Dit is een belangrijke eigenschap om nieuwe fysieke vaardigheden aan te leren omdat we kunnen voelen welke fouten we maken tijdens een bepaalde uitvoering en deze vervolgens zelf bijsturen. Ook wordt er tijdens Pilates gewerkt aan spiergroepen die vaak worden vergeten bij het trainen zoals de dieperliggende buikspieren en de spieren in de bekkenbodem.

Bootcamp

Deze training wisselt verschillende oefeningen af die helpen bij het verstevigen van verschillende spiergroepen met oefeningen die toegankelijk zijn voor zowel beginners als gevorderden. Denk aan uithouding, versteviging, high intensity en vooral FUN!