Facebook

Coaches

Heb jij nood aan wat assistentie bij die ene beweging? Of wil je doelgerichter (krachttrainen, afvallen, conditie bouwen, …) kunnen sporten? Onze coaches helpen je met veel plezier. Scroll naar onder en ontmoet Cedric, Sean en Lissa.

Cedric Vercauteren

Als Master LO in de afstudeerrichting (top)sport coaching & training, heeft Cedric al ervaring kunnen opdoen in zowel kinepraktijken als in topsportscholen (o.a. topsportschool atletiek). Verder is hij ook actief als tenniscoach, kortom coachen is zijn passie. Samen resultaten boeken komt op de eerste plaats bij Cedric.

“Mijn kennis gebruiken om met mensen naar doelen toe te werken is het liefste wat ik doe.”

Sean Durinck

Voor Sean is sporten al sinds zijn jeugd een belangrijk onderdeel van zijn leven. Hij heeft al jarenlang ervaring als wieler- en loopcoach, ook als fitnesstrainer is hij al jaren actief. Als fervent fietser zet Sean zich dan ook met volle goesting in voor de spinningsessies. Ook is het belangrijk voor hem om er steeds te zijn voor de mensen en hun vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden.

“Het voelt geweldig om mensen hun dagelijkse sleur te doen vergeten en een training er vol voor te gaan”

Lissa Van Brande

Als wereldkampioene sport-aerobics en coach van jong talent heeft ze al heel wat ervaring opgedaan wat betreft trainingen. Naast haar intensieve trainingen volgt ze de opleiding Bachelor Secundair Onderwijs Lichamelijke Opvoeding en Economie en geeft ze reeds danslessen in het onderwijs.

“Met inzet en doorzettingsvermogen kunnen we meer bereiken dan we denken”